Αν και το Καρναβάλι αποτελεί το απόγειο της διασκέδασης σε κάθε δρόμο ή πλατεία της Πάτρας, ωστόσο πληθώρα από διάσπαρτα μπαράκια, club και μουσικές σκηνές, διανθίζουν τη έντονη νυχτερινή της ζωή της πόλης, κάθε εποχή του χρόνου.

 • Αγίου Νικολάου
  Ένα από τα πλέον πολυσύχναστα και δημοφιλή στέκια της πόλης. Το τέλειο μέρος για να απολαύσετε το ποτό ή το φαγητό σας, σε ένα πανέμορφο δρόμο, στολισμένο με εκπληκτικά νεοκλασικά.
 • Ραδινού
  Ένα από τα πιο γνωστά hot spot της πόλης. Αν και ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολύ μικρό πλακόστρωτο, με το που εισέρχεσαι στη Ραδινού, πλήθος κόσμου σε υποδέχεται και έχεις γίνει “ένα”, σε μια μεγάλη, πανέμορφη παρέα.
 • Γεροκωστοπούλου
  Αναμφίβολα ένα από τα ομορφότερα μέρη της Πάτρας, οι σκάλες της Γεροκωστοπόλου, που οδηγούν στο αρχαίο θέατρο και την περίφηφη Παλαιά Άνω πόλη, σίγουρα αποτελεί ένα από τα κύρια στέκια που απογειώνουν τη διάθεση στη νυχτερινή ζωή. Ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη για ποτό ή φαγητό, σε ολόκληρη την πόλη.
 • Παραλιακή
  Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα βραδινό περίπατο ή να πιείτε το ποτό σας, με φόντο τα φωτισμένα πλοία του λιμανιού και τα σκάφη του πασίγνωστου ιστιοπλοϊκού. Τα μπαράκια παρελαύνουν το ένα δίπλα στο άλλο και καθώς οι επιλογές είναι πολλές, σίγουρα σε κάποιο από αυτά, θα βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει.
 • /Βραχνέικα
  Τους καλοκαιρινούς μήνες, η νυχτερινή διασκέδαση πηγαίνει στις παραλίες, για στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα. Το Ρίο και τα Βραχνέικα, είναι δύο περιοχές που ξεχωρίζουν για την έντονη νυχτερινή τους ζωή. Στα Βραχνέικα, μια πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη με εκπληκτικές νεοκλασικές επαύλεις, 12 μόλις χιλιόμετρα από την Πάτρα, μπορείτε να απολαύσετε θαλασσινούς μεζέδες ή δροσιστικά κοκτέιλ στην ακροθαλασσιά. Στο Ριο, 9 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης, οι καλοκαιρινές νύχτες με θέα την φωτισμένη γέφυρα είναι κυριολεκτικά μαγικές.
This page took 0.34147810935974 seconds to load.

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10

Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?w=959401&u=c) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10