Από Αθήνα και Αεροδρόμιο

Μέσω της Αττική Οδού με κατεύθυνση Ελευσίνα-Κόρινθο.

Αφήνοντας την Αττική Οδό, ακολουθούμε την Εθνική Οδό περνώντας τις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας, εξωτερικά από τις πόλεις της Κορίνθου, του Κιάτου, του Αιγίου και φθάνουμε μετά από οδήγηση περίπου 2,5 ωρών στην περιοχή του Ρίου, βλέποντας δεξιά την μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα του κόσμου.

Μετά τα διόδια αφήνουμε την εθνική ακολουθώντας δεξιά πορεία. Περνώντας το σούπερ μάρκετ ΑΒ και το JUMBO, στο δεύτερο φανάρι στρίβουμε δεξιά στην οδό Αγ. Σοφίας.

Μόλις περάσουμε την μεγάλη Εκκλησία στα δεξιά μας, στο φανάρι και διαμέσου της πλατείας στρίβουμε αριστερά στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, που στην πορεία γίνεται Μαιζώνος.

Μετά από οδήγηση περίπου 3-5 λεπτών βρίσκουμε στο δεξί μας χέρι ένα μικρό πάρκο δεξιά και αριστερά την Καθολική Εκκλησία του Αγ. Ανδρέα.

Στο πρώτο φανάρι που συναντούμε στρίβουμε αριστερά στην Αγ. Νικολάου και στα δεξιά μας βρίσκεται το Olympic Star.

Από Λιμάνι Πάτρας

Βγαίνοντας από την κεντρική πύλη ακολουθούμε πορεία αριστερά. Περνάμε την Εκκλησία του Αγ. Ανδρέα στα δεξιά μας και αμέσως στρίβουμε δεξιά και αριστερά κάνοντας ένα μικρό S στην οδό Αγ. Ανδρέα.

Συνεχίζοντας ευθεία μόλις συναντήσουμε την οδό Ερμού στρίβουμε δεξιά και στο τρίτο φανάρι αριστερά στην οδό Κορίνθου.

Στρίβοντας στο πρώτο φανάρι δεξιά συναντάμε την οδό Αγ. Νικολάου που βρίσκετε το ξενοδοχείο

This page took 0.069766044616699 seconds to load.

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10

Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?w=959401&u=c) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10